Zwangerschaps massage
Ontspannings massage
Hotstone massage

 

Een massage is een heerlijke manier om je lichaam te laten ontspannen.

Ontspannings massage


Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om je lichaam te laten ontspannen. Het maakt je spieren soepel, het verlicht stress en spanning én het zuivert je lichaam. Wanneer je je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage gunt merk je dat je lichaam en geest meer in balans komt en dat je lichaam veel terug geeft. Het versterkt onder ander je immuunsysteem, je wordt soepeler en fitter en je krijgt meer energie. We gebruiken verschillende technieken tijdens de massage en volle aanraking.

Behandeltijd: 30 minuten. Prijs: € 35,-
Behandeltijd: 60 minuten. Prijs: € 55,-

Hotstone massage

Een Hotstone massage is een massage die wordt gedaan met warme afgeronde basaltstenen die veel mineralen afgeven. De massage wordt gedaan in combinatie met stenen en massage technieken. Een Hotstone massage zorgt voor onder andere de afvoer van afvalstoffen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en vermindert stress. Breng uw lichaam en geest in balans met deze heerlijke massage.

Behandeltijd: 50 minuten. Prijs: € 65,-

Zwangerschaps massage

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam voortdurend. Jouw lichaam bereidt zich voor op de bevalling die komen gaat en daardoor worden spieren en gewrichten soepeler. Dit kan er voor zorgen dat je, rug- nek- schouder en bekkenklachten ervaart. Gun jezelf een paar momenten van pure ontspanning en reserveer bij ons een zwangerschapsmassage.

U kunt de gehele massage op uw rug blijven liggen omdat wij masseren met een warm waterkussen.

Behandeltijd: 50 minuten. Prijs: € 65,-

Contra- indicatie: niet voor de 12e zwangerschapsweek