Ons team

Mitciko Hietland

Schoonheidsspecialist en permanente make up artist.


Mijn naam is Mitciko en ben al sinds 1999 allround huidspecialiste. Ik ben niet altijd een huid coach geweest maar wel een zelfstandige ondernemer. Op verschillende locaties in Overijssel heb ik schoonheidssalons tot een succes weten op te bouwen. Tot voor kort nog 9 jaar een salon in Wierden gerund met als specialisatie Permanente make-up. Waarvoor ik freelance ook nog op locaties wordt ingehuurd. Mijn klandizie komt dus ook uit heel het land wat permanente make-up betreft. Toch begon het te kriebelen om terug te gaan naar mijn roots, Almelo! Ook deze salon heeft een warm en relaxte sfeer en Renske en ik gaan vol enthousiasme onze klanten die kwaliteit bieden wat ze verdienen. Geloof in je eigen kracht.

Renske de Visser

Schoonheidsspecialist, masseuse en Pedicure


Mijn naam is Renske en ik ben sinds 2018 gediplomeerd (allround) schoonheidsspecialiste. Ik heb veel ervaring op gebied van wellness, gezichtsbehandelingen en massages. Ook ben ik bezig met de opleiding pedicure om mij nog meer uit te breiden en om mensen te voorzien van mooie verzorgde voeten.

Toen Mitciko mij vroeg om als zelfstandig ondernemer bij haar in haar zaak te mogen werken twijfelde ik geen moment! Een waanzinnig mooie kans die ik met beide handen heb aangegrepen! Ik hoop jullie snel te zien en te mogen behandelen in onze gloednieuwe schoonheidssalon. In onze salon staan kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht voorop. Voor mij is het erg belangrijk dat u als klant zich prettig en ontspannend voelt.
Online afspraak